Google streetview

Binnenlopen bij je bedrijf met Google Streetview

Google Streetview

Google Streetview voor bedrijven is een dienst van Google om een bedrijf goed te presenteren. Door middel van hoge kwaliteit foto’s wordt een virtuele rondleiding gemaakt. Bezoekers kunnen door middel van deze rondleiding virtueel door een bedrijf lopen. Een bedrijf kan op deze manier 24 uur per dag bezocht worden. Potentiële klanten proeven de sfeer van het bedrijf zelfs buiten de openingstijden.

Waarom meedoen met Google Streetview voor bedrijven?

Iedereen heeft wel eens Google Streetview bezocht. Het wordt vandaag de dag zelfs als lastig ervaren als een straat niet gepubliceerd is op Google Streetview. Voorkom  dat potentiële gasten of klanten uw bedrijf niet of lastig kunnen vinden. Begin nu met Google Streetview voor bedrijven!

Klanten vinden het vaak lastig om het beste restaurant, café of hotel te kiezen. Vergroot het vertrouwen met een hoogwaardige virtuele rondleiding waarin mensen uw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken. De virtuele ervaring versterkt het vertrouwen van potentiële gasten en klanten.

Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct. Vermeldingen met foto’s en een virtuele rondleiding hebben twee keer zoveel kans om de interesse te wekken.

De tour zorgt ervoor dat je opvalt in de Google zoekmachine

De Google Business View tour wordt gelinkt aan het Google profiel van je bedrijf waardoor je beter opvalt in de Google zoekmachine. Er komt namelijk een extra kop in je profiel, genaamd ‘Binnenkijken’. Hiermee is de tour met een enkele klik direct bereikbaar vanuit de zoekmachine. Ook zorgt de virtual tour voor meer clicks naar de website en routebeschrijving aanvragen.

Uit onderzoek van Google blijkt het zelfs 42% meer verzoeken voor de routebeschrijving en 35% meer clicks naar de website op te leveren (Bron: Google). Feiten waar je niet omheen kunt.

Hoe kan ik mijn bedrijf op Google Streetview zetten?

Google voert het project uit in samenwerking met gecertificeerde fotografen. Door middel van een strenge kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van de rondleidingen gewaarborgd. Een gecertificeerde fotograaf voert de fotosessie in naam van Google uit en verzorgt de koppeling met Google Streetview, Google Maps en de Google Zoekresultaten. Daarnaast kunnen 360 graden foto’s door geplaatst worden op websites en social media.

Google heeft grootse plannen met Google Streetview

De virtual tour wordt gekoppeld aan Google Streetview, hierdoor kan de klant niet alleen door de straat lopen maar ook bij je bedrijf naar binnen stappen. De bezoeker kan de gehele buurt verkennen en vinden waar jouw bedrijf zich precies bevindt. Het zal het oriëntatieproces van de potentiële klant weergeven en sneller leiden naar een fysiek winkelbezoek.

Solution Online is gecertificeerd door Google om dit te verzorgen voor bedrijven.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar info@solutiononline.nl