Blik op Groningen

Al onze klanten krijgen een gratis vermelding op Blik op Groningen. Met deze website willen wij de Provincie Groningen op een positieve manier in beeld brengen.

Blik op Groningen brengt de Provincie Groningen in beeld! We werpen een blik op de Provincie door middel van vlogs, brengen goede doelen in beeld en doneren een deel van advertentie opbrengsten aan deze goede doelen, we bezoeken restaurants, winkels, campings, hotels en bedrijven en brengen sportclubs in beeld. Goede doelen en sportclubs kunnen zich gratis aanmelden voor een vermelding. De informatie op de site zal wekelijks blijven groeien, door aanmeldingen van sportclubs, goede doelen, bedrijven en door de vlogs. Blijf ons volgen voor de laatste updates! De informatie is bedoeld voor de inwoners van de Provincie en voor de toeristen die onze prachtige Provincie bezoeken.

Groningen, een prachtige Provincie! Blik op Groningen werpt een blik op de Provincie Groningen, door middel van vlogs en columns. We nemen een kijkje in diverse dorpen en steden, en werpen een blik op diverse bedrijven in de Provincie. We laten zien waar je gezellig kunt shoppen, waar je lekker uit eten kunt of erop uit kunt, en we vloggen over festivals en andere evenementen.

Blik op Groningen wil door middel van advertentie opbrengsten, geld doneren aan stichtingen en goede doelen in de Provincie Groningen. De stichtingen en goede doelen zullen grotendeels door ons worden bezocht en met vlogs in beeld gebracht worden.

Zelf doneren aan deze stichtingen kan natuurlijk ook! Bekijk de goede doelen en doneer vandaag nog!

Adverteren kan natuurlijk ook! Ga direct naar de pagina met informatie over adverteren op Blik op Groningen.

 

 

Call Now Button