Solution Online email marketing

Email marketing is en blijft de beste manier om uw klanten te attenderen op uw aanbiedingen, actie’s, workshops, boekingen, en ander relevant nieuws. Immers dit zijn mensen die vrijwillig hun mail adres hebben achter gelaten om op de hoogt te blijven van uw aanbiedingen of nieuws.

Nieuwe mail adressen zijn ook online eenvoudig te verkrijgen, potentiele klanten registreren zich graag als u een aantrekkelijke aanbieding heeft. Wij doen dit via lead generatie advertenties in onze social media pakketten.

Waarom email marketing inzetten?

Er is toch social media? Dat is een grote misvatting bij veel ondernemers. Email is nog steeds een krachtig middel om met klanten te communiceren. Social media zijn geweldig en zeker onmisbaar voor je online marketing. Maar social media is een vluchtig medium.

Emailmarketing is minder vluchtig dan social media. Mensen lezen ook meer emails en klikken vaker op een link in een mail dan in een bericht gepost in social media kanalen.

Een email lijst opbouwen is eigenlijk het allerbelangrijkste voor iedere succesvolle ondernemer. Want met zo’n mailinglijst ben je verzekerd van een continue stroom klanten (als je het goed aanpakt tenminste). Onze marketing pakketten zijn voorzien van email marketing. Immers wij willen datgene voor U bereiken wat u wilt. Of dat nu meer online bezoekers zijn of meer bezoekers op locatie.

Call Now Button