google Ad Grants

Google Ad Grants

Tot $10.000 advertentie tegoed voor AdWords voor non-profit organisaties

Stelt u zich eens voor wat u zou kunnen doen met een maandelijks advertentietegoed van $ 10.000 USD van AdWords, een online advertentie-oplossing van Google. U zou meer vrijwilligers kunnen werven, meer donaties kunnen genereren en u zou uw verhaal kunnen delen met een wereldwijd publiek. Dit is allemaal mogelijk met Google Ad Grants.

Meer zichtbaarheid. Meer donaties. Meer vrijwilligers. Dat krijgt u wanneer u uw boodschap deelt met mensen die waarschijnlijk het meest bereid zijn om te helpen.

Laat Google Ad Grants het werk voor u doen

Google Ad Grants werkt precies hetzelfde als online adverteren met Google AdWords, door uw boodschap weer te geven aan mensen die zoeken naar non-profitorganisaties zoals die van u. Als uw non-profitorganisatie in aanmerking komt, ontvangt u een maandelijks advertentietegoed van $ 10.000 USD voor AdWords.

5 stappen

Onderstaand in het kort de 5 stappen die nodig zijn voor de aanmelding.

1. Bekijken of u in aanmerking komt

2. Aanmelden voor Google voor Non-profitorganisaties

3. Registreren voor Ad Grants

4. Uw account maken

5. Uw account indienen voor beoordeling

Wij kunnen u helpen

Solution Online kan u ondersteunen met de aanvraag voor Google Grants en het opzetten van uw Google AdWords campagne. Wilt u meer weten over Google Grants voor non-profits? Kijk hier voor meer informatie en of uw organisatie in aanmerking komt voor Google Grants.