WEbsite en webshop Hosting

Als u de hosting van uw website of webshop door ons laat verzorgen bent u verzekerd van een dagelijkse back-up van uw website/webshop. Daarnaast bieden wij een zeer snelle server, sterke beveiliging en een snelle support.

Waar heb ik hosting voor nodig?

U hebt hosting nodig wanneer u een website online wilt zetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam.

Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van uw website naar uw hosting pakket bij Solution Online wordt uw website bereikbaar voor iedereen.

Wanneer u een eigen domeinnaam heeft waarmee u wilt e-mailen heeft u ook hosting nodig. E-mails die naar uw e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op uw hosting pakket.

 

Solution Online levert totaalpakketten voor uw website!

Veilig, snel en persoonlijke hulp!

Wanneer u gebruik maakt van onze professionele WordPress hosting omgeving kun u ons vragen stellen over uw website.

Ook zorgen wij ervoor dat uw website snel laadt en goed beveiligd is! Zo krijgt iedereen bij ons standaard een SSL certificaat en installeren wij een paar plug-ins die uw WordPress site veiliger maakt.

Als U besluit uw WordPress website bij ons onder te brengen, zullen wij deze op een aantal punten gaan scannen: Snelheid, wordt de site snel geladen en welke onderdelen kunnen wij verbeteren?

Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van caching, veiligheid, is WordPress up-to-date en zijn de gebruikte plug-ins wel veilig genoeg?

Is het mogelijk de inlogpagina onbeperkt te kunnen proberen? Bij het overzetten naar onze server maken wij uw website zo veilig mogelijk.

Vindbaarheid, wat is de huidige status van de vindbaarheid en hoe kunt U dit verbeteren? Wij geven graag advies!

Dus op zoek naar een professionele WordPress hosting partner die met u mee denkt? Neem dan snel eens contact met ons op!

Neem contact met ons op!

De koffie staat altijd voor u klaar!

Call Now Button