Nieuwe website Tattoo Bart Nieuwe Pekela

Solution Online, webdesign en online marketing bureau, werkt voortdurend aan mooie nieuwe websites. Op dit moment zijn we bezig met de website van Tattoo Bart te Nieuwe Pekela. Een mooie en moderne tattoo shop met 2 kunstenaars die hun vak verstaan, Bart en Samantha.

Bart had een uitgesproken visie op hoe de website eruit moest komen te zien. Wij denken mee en hebben een aantal voorstellen gedaan waar hij erg enthousiast van werd. Vandaag leggen we de laatste hand aan de nieuwe website en leggen we de nieuwe website voor aan Bart. Bij goedkeuring van Bart gaan we de nieuw gebouwde website maandag online plaatsen. Tattoo Bart is trots op de nieuwe site en wil dit graag delen met zijn klanten.

Om het ook even goed onder de aandacht te brengen op social media verloot Tattoo Bart Nieuwe Pekela voor 2 volgers een nieuwe tattoo. Hierover heeft onze vlogster een leuke vlog gemaakt die we volgende week online zullen plaatsen. Nieuwe websites krijgen via al onze kanalen de nodige aandacht. Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe site ook direct goed bekeken word door bestaande en potentiële klanten!

Het volledige bericht vind je hier.

Je vindt Tattoo Bart ook op BlikopGroningen, bekijk de vermelding: https://www.blikopgroningen.nl/tattoo-bart/

Daar vind je een uitgebreid artikel met afbeeldingen en meer informatie over Tattoo Bart te Nieuwe Pekela.

Call Now Button