Online marketing, of internet marketing.

Naast het onderhouden en beheren van uw social media kanalen heeft u wellicht de wens om ook te kunnen adverteren online. Internet marketing is een uitstekende manier om door middel van gerichte social media campagnes of Google Ads meer mensen te bereiken en veel effectiever dan adverteren in dag- of weekbladen. Immers men kan dag en nacht zoeken op internet naar de gewenste artikelen, diensten en/of bedrijven. In combinatie met Google Ads bereikt u mensen via social media met de juiste advertenties. Het is u vast weleens opgevallen dat je hebt gezocht op Google naar een artikel of dienst en dat je dan overal advertenties tegen komt van dezelfde aanbieder. Dit is ook mogelijk voor UW bedrijf!

Als online marketing bedrijf weten we de weg voor u te vinden voor online adverteren. Resultaten gegarandeerd! 

Social media is voor elk bedrijf een must.

Tegenwoordig is social media een veel gebruikte weg om contact te leggen met een bedrijf.

Naast de naamsbekendheid die je ermee opbouwt is het een heel mooi medium om direct met (potentiële) klanten te chatten of te reageren.

Adverteren via Social Media kan vele nieuwe klanten opleveren.

Geen zin, tijd of genoeg kennis om zelf je social media kanalen te onderhouden? Stel uw eigen pakket samen aan de hand van uw wensen en doelen.
Vele bedrijven gingen U al voor.

 

Dit is wat wij bieden

Facebook

Wij bedenken, maken en plaatsen Facebookberichten voor uw bedrijvenpagina met professionele afbeeldingen, eventueel met uw logo erin verwerkt. Deze berichten plaatsen wij een aantal keer per week.

Instagram

Wij bedenken, maken en plaatsen originele en professionele foto’s op uw bedrijvenpagina. Naar wens kunnen wij in alle foto’s ook uw logo plaatsen.

 

LinkedIn

Bij Solution Online kunt u uw Linkedin bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Linkedin pagina actief is en blijft.

 

Google mijn Bedrijf

 De social media managers van Solution Online kunnen uw Google mijn bedrijf beheren en optimaliseren. Het posten op uw Google mijn bedrijf kunnen we voor u uit handen nemen.

 

SEO / SEA

SEO (search engine optimization) zorgt ervoor dat uw website beter wordt gevonden in de zoekmachines.

SEA is betaald gevonden worden via zoekmachines. Met Solution Online krijgt u een expert die  zorgt voor meer bezoekers op uw website/shop.

Email marketing

Email marketing is een krachtig medium. De nieuwsbrieven die u verstuurt naar klanten die een mail adres hebben achter gelaten hebben een hoge conversie. Immers deze klanten kennen uw bedrijf en willen graag aanbiedingen van uw bedrijf ontvangen.

Zorg dat ook uw bedrijf gezien wordt!

De verschillende social media kanalen zijn ideaal om uw berichten, aanbiedingen, actie’s, workshops en expertise onder de aandacht te brengen.


Naast het zichtbaar zijn of worden voor (potentiële) klanten is de inhoud van
het bericht heel belangrijk voor de zoekmachine optimalisatie.

Door de contentmarketing goed in te zetten en daarbij je plan naadloos laat aansluiten bij uw social media gebruik, bent u aanwezig op die momenten waarop uw (potentiële) klanten naar uw bedrijf zoeken.

Welke social media kanalen zijn er?

Er komen steeds meer social media kanalen bij. En dat is gunstig. Dit betekent dat je in je marketingplan een gedegen keuze kan maken waarop je aanwezig bent en welke kanalen je bewust niet gebruikt. Onze marketing managers maken voor U de keuze voor de juiste kanalen. Een mooi voorbeeld is onze eigen project: Blik op Groningen. Belangrijke kanalen zijn onder andere;

Facebook

Facebook is in Nederland met meer dan tien miljoen gebruikers het grootste social media kanaal. Dit kanaal is heel geschikt om interactie te voeren met
(potentiële) klanten. Veel consumenten stellen vragen via Messenger of gewoon in een reactie. Vragen als wat kost het, wanneer heb je het op voorraad en kan ik dit bestellen en afhalen zijn veel voorkomende vragen waar je als ondernemer natuurlijk op inspeelt.

Bekijk hier ons portfolio.

Instagram

Instagram is een sterk groeiend social mediakanaal en heeft in Nederland ruim 4 miljoen gebruikers. Het kanaal wordt vooral gebruikt door jongeren en bedrijven. Bedrijven gebruiken Instagram om naamsbekendheid te creëren. Instagram wordt vooral gebruikt om foto’s/video’s te plaatsen. Voor bedrijven is het belangrijk om afbeeldingen te plaatsen die aanspreken, deze maken onze vormgevers voor Uw bedrijf. De berichtgeving zal ondersteund worden door een juist gebruik van hashtags.

Bekijk hier ons portfolio

LinkedIn

LinkedIn kent in Nederland bijna 4,5 miljoen gebruikers en is daarmee een belangrijk social media kanaal. LinkedIn is vooral gericht op de zakelijke markt
en kent persoonlijke- en bedrijfspagina’s. Vooral voor bedrijven die zich richten op B2B markt is dit een heel geschikt kanaal. Maar ook voor het plaatsen van
vacatures.

YouTube

YouTube is met ruim acht miljoen gebruikers het op één na meest gebruikte social mediakanaal. YouTube wordt gebruikt om video’s te plaatsen en
bedrijven gebruiken het om naamsbekendheid te creëren.

Je kan YouTube als bedrijf gebruiken om video’s op te zetten waarnaar gelinkt wordt vanuit de website. Wij verzorgen zowel animatie als bedrijven films. Daarnaast hebben wij een eigen vlog kanaal met meerdere leuke vlogs.

Bekijk hier het kanaal van Solution Channel.

Pakketten contact formulier
Welk pakket heeft jouw interesse
Call Now Button