Solution Online online marketing

Social media is tegenwoordig voor elk bedrijf een must. Naast de naamsbekendheid die je ermee opbouwt is het een heel mooi medium om direct met (potentiële) klanten te chatten of te reageren.

 

Geen zin, tijd of genoeg kennis om zelf je social media kanalen te onderhouden? Bekijk dan eens onze pakketten.

Vele bedrijven gingen jou al voor.

Direct naar onze pakketten!

social media

Naar de pakketten

Social media

Zorg dat je gezien wordt

De verschillende social media kanalen zijn ideaal om jouw berichten, aanbiedingen, actie's, workshops en expertise onder de aandacht te brengen. Naast het zichtbaar zijn of worden voor (potentiële) klanten is de inhoud van het bericht heel belangrijk voor je zoekmachine optimalisatie. Door je contentmarketing goed in te zetten en daarbij je plan naadloos laat aansluiten bij je social media gebruik, ben jij aanwezig op die momenten waarop je (potentiële) klanten naar je zoeken.

Welke social media kanalen zijn er? Er komen steeds meer social media kanalen bij. En dat is gunstig. Dit betekent dat je in je marketingplan een gedegen keuze kan maken waarop je aanwezig bent en welke kanalen je bewust niet gebruikt. Onze marketing managers maken voor jou de keuze voor de juiste kanalen. Belangrijke kanalen zijn onder andere;

Facebook is in Nederland met meer dan tien miljoen gebruikers het grootste social media kanaal. Dit kanaal is heel geschikt om interactie te voeren met (potentiële) klanten. Veel consumenten stellen vragen via Messenger of gewoon in een reactie. Vragen als wat kost het, wanneer heb je het op voorraad en kan ik dit bestellen en afhalen zijn veel voorkomende vragen waar je als ondernemer natuurlijk op inspeelt.

LinkedIn kent in Nederland bijna 4,5 miljoen gebruikers en is daarmee een belangrijk social media kanaal. LinkedIn is vooral gericht op de zakelijke markt en kent persoonlijke- en bedrijfspagina’s. Vooral voor bedrijven die zich richten op B2B markt is dit een heel geschikt kanaal. Maar ook voor het plaatsen van vacatures.

Instagram is een sterk groeiend social mediakanaal en heeft in Nederland ruim 4 miljoen gebruikers. Het kanaal wordt vooral gebruikt door jongeren en bedrijven. Bedrijven gebruiken Instagram om naamsbekendheid te creëren. Instagram wordt vooral gebruikt om foto’s/video’s te plaatsen. Voor bedrijven is het belangrijk om afbeeldingen te plaatsen die aanspreken, deze maken onze vormgevers voor Uw bedrijf. De berichtgeving zal ondersteund worden door een juist gebruik van hashtags.

YouTube is met ruim acht miljoen gebruikers het op één na meest gebruikte social mediakanaal. YouTube wordt gebruikt om video’s te plaatsen en bedrijven gebruiken het om naamsbekendheid te creëren. Je kan YouTube als bedrijf gebruiken om video’s op te zetten waarnaar gelinkt wordt vanuit de website. Wij verzorgen zowel animatie als bedrijven films. Daarnaast hebben wij een eigen vlog kanaal met meerdere leuke vlogs.

Call Now Button