fbpx

Voor de ondernemers gevestigd aan het Zuidlaardermeer mogen wij een marketingcampagne uitvoeren. Dit doen we door alle ondernemingen en het Zuidlaardermeer in beeld te brengen door middel van korte filmpjes en vlogs. Onze vlogsters Esmee en Nicky zijn druk bezig met de opnames.

De opnames worden gemonteerd tot een promotiefilm voor het Zuidlaardermeer en deze zal worden geplaatst op onze YouTube kanalen, op ons platform Gratis Waardebonnen, op de facebookpagina’s van alle deelnemende bedrijven, en op de website Zuidlaardermeer.nl.  Om de campagne onder de aandacht te brengen bij het publiek, zullen wij een Google Adwords campagne gaan voeren, in combinatie met Facebook en Instagram actie’s.

Daarnaast zal er een documentaire gemaakt worden door RTVeen, DE regionale televisiezender van het Noorden. Wij werken vaker samen met deze zender om mooie beelden uit te zenden van mooie en bijzondere plekken in Groningen en Drenthe.

De vele mogelijkheden om te genieten langs en op het Zuidlaardermeer zullen wij op een ludieke wijze in beeld brengen. Genieten op een terrasje langs het Zuidlaardermeer? Dat kan! Wil je leren zeilen? Ook dat kan. Maar ook gewoon een bootje huren, of overnachten, het kan allemaal langs het Zuidlaardermeer!

Impressie van de eerste  opnames:

Call Now Button