Social media laten onderhouden?

Solution online, is een online marketing bureau, met een ruime expertise op het gebied van social media.

Wij onderhouden social media kanalen en verzorgen online advertentie’s voor meer dan 150 bedrijven. Naast het beheren van deze kanalen verzorgen we diverse Google adwords campagnes om het online adverteren op deze kanalen te ondersteunen en te zorgen voor de best mogelijke resultaten.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze aanbiedingen.

Of bekijk alles wat we te bieden hebben! 

Social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Als je je liever niet bezig houdt met dat medium of met adverteren online, omdat je niet precies weet hoe je dat moet aanpakken, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Onze accountmanager heeft de nodige ervaring in het ondernemen opgedaan. Wij denken met u mee!, is niet zomaar een kreet. We denken echt met u mee, vragen als wat is je core-business, wat levert je bedrijf het meeste op, wat wil je graag verkopen, etc. leiden tot een kwalitatief goede website, of online advertising, ook voor JOUW bedrijf!

Bezoek ook eens onze Facebookpagina’s : Gratis Waardebonnen en Blik op Groningen. Facebook en Instagram zijn nog steeds de meest bezochte kanalen voor heel veel mensen in de leeftijden van 12 tot 85 jaar. Ook steeds meer ouderen weten hun weg online te vinden. Wil jij JOUW doelgroep ook bereiken via online kanalen? Neem eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Veel ondernemers menen nog steeds dat ouderen, hun doelgroep, niet online zijn te bereiken. Dat is echter een misvatting, die 5 of 10 jaar geleden zeker nog waar was, maar inmiddels groeit de groep ouderen die online bestellen en zoeken. Mis deze groep niet! Wij bereiken uw doelgroep! Neem vandaag nog contact met ons op en groei mee met deze doelgroep!

Call Now Button