Google streetview ook voor uw bedrijf?

 

Online binnenkijken bij uw bedrijf! Streetview is een waardevolle toevoeging voor de

vindbaarheid voor uw bedrijf op Google Maps.

Streetview van google voor bedrijven

De alom bekende Google streetview technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is nu beschikbaar voor binnen bij je bedrijf onder de naam Google Maps Business View van Google.

Met de unieke 360 Business View foto’s van Google zet je je bedrijf letterlijk op de kaart, zorg je dat je opvalt binnen de zoekresultaten van Google Search en Google Maps en geef je bezoekers de mogelijkheid om met de 360 Google rondleiding een kijkje binnen te nemen.

Kortom een unieke marketing tool om je bedrijf in de spotlight bij Google te zetten.

Waarom een Google streetview van je bedrijf laten maken?

Naast dat het je SEO zal stimuleren bied je klanten en potentiële klanten een uniek kijkje bij je binnen. Het is alsof ze bij je in de zaak staan en vanachter hun computer alvast een virtueel kijkje binnen bij je kunnen nemen. Je kan met deze virtuele tour op een mooie manier laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt en het online ‘verleidingsproces’ stimuleren en meer bezoekers naar je zaak trekken.

Solution Online heeft de Google licentie om deze beelden aan haar klanten aan te bieden en te plaatsen binnen de Google omgeving en is officieel een Google Vertrouwde Fotograaf (Google Trusted Photographer). Wil je ook de Streetview beelden gaan inzetten voor je bedrijf en meer bezoekers gaan. trekken via Google.

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Neem contact met ons op!

De koffie staat altijd voor u klaar!

Call Now Button