videomarketing

VIDEOMARKETING & BEDRIJFSANIMATIE

Uw bedrijf in beeld!

Zet uw dienst of product sterk en op een creatieve manier in de markt!

Video marketing en bedrijfsanimatie

Waarom video marketing of een bedrijfsanimatie?

Video Marketing Een bedrijfsfilm of bedrijfsanimatie is een manier om uw dienst of product sterk en op een creatieve manier in de markt te zetten en je (potentiële) klanten enthousiast te maken over wat u nu precies aanbied. Hoe leuk is het om uw winkel of onderneming middels bijvoorbeeld een virtuele tour kennis te laten maken met uw producten en/of diensten.

Bedrijfsanimatie

Wij gaan samen kijken welke mogelijkheden er zijn en wat het beste past bij uw bedrijf. Daarna gaan onze experts een script en een storyboard maken. Waarbij het belangrijk is dat we de boodschap duidelijk en simpel houden. Daarbij krijgt u een duidelijk beeld hoe het er uit gaat zien.

De volgende fase in het ontwikkelen van een bedrijfsanimatie is creatie. Nu de verhaallijn staat en het storyboard helemaal naar uw wens is, gaat de animator alle illustraties maken en vervolgens animeren tot een korte animatievideo inclusief audio.
Publicatie

Na oplevering wilt u het natuurlijk aan de hele wereld laten zien. Daarvoor moet u het slim, effectief publiceren en breed inzetten. Zorg dat de animatie goed te vinden is online. Vanzelfsprekend verdient het een prominente plek op uw website en gebruikt u YouTube en Facebook. Het kan handig zijn om van te voren een publicatieplan op te stellen, waarin u uitwerkt hoe u het aan gaat pakken. Op die manier werkt u doordacht en is het effect het grootst.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is ook een uitstekende manier om uw product of dienst sterk en op een creatieve manier te promoten. Wij gaan samen met u overleggen wat de doelstelling en strategie moet worden van de bedrijfsfilm.

Waarna onze experts aan de slag gaan en een afspraak gaan maken om bij u op locatie te komen filmen met professionele apparatuur.

Voordat de opnames van start gaan wordt er nogmaals uitvoerig overlegd wat de doelstellingen zijn. Na de opnames gaat onze media expert aan het werk om eerst een concept neer te zetten waarna in overleg met de klant eventuele wijzigingen worden aangebracht.

Indien de bedrijfsfilm helemaal naar wens is wordt deze aangeboden in verschillende bestandstypen om deze voor de verschillende platvormen te kunnen gebruiken.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over videomarketing en bedrijfsanimatie?

2 + 4 = ?