Wat we aanbieden als marketingbureau.

solution online webdesign illustratie

Het begint allemaal met een goed vindbare en goed ingerichte website/webshop:

Website | webshop:

Waar moet een goede website/webshop in elk geval aan voldoen? Solution Online bouwt websites met ervaren webdesigners en ervaren Google gecertificeerde tekstschrijvers. Vele ondernemers gingen u al voor, bekijk onze portfolio.

Een goede website is voorzien van een https vermelding, het groene slotje voor uw domeinnaam. Onze hosting partner voorziet alle websites en shops van een https vermelding. U kunt alles bij ons onderbrengen, geen verwijzingen naar andere bedrijven. Wij regelen alles voor u.

Verder dient een website/webshop te worden voorzien van sitemaps die we dan kunnen indienen bij Google voor de indexering van uw nieuwe website of webshop. We voorzien uw nieuwe website en webshop gedeeltelijk van SEO, zodat de professionele website die u bij ons heeft laten maken ook goed wordt gevonden. Zeker in combinatie met Google Adwords is het zeker aan te raden om de SEO verder uit te bouwen.

 

 

Hosting

Uw website dient online te komen en te blijven. Onze hostingpakketten zorgen daarvoor.

Als u de hosting van uw website of webshop door ons laat verzorgen bent u verzekerd van een dagelijkse back-up van uw website/webshop. Daarnaast bieden wij een zeer snelle server, sterke beveiliging en een snelle support.

WAAR HEB IK HOSTING VOOR NODIG?

U hebt hosting nodig wanneer u een website online wilt zetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam.

Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van uw website naar uw hosting pakket bij Solution Online wordt uw website bereikbaar voor iedereen.

Wanneer u een eigen domeinnaam heeft waarmee u wilt e-mailen heeft u ook hosting nodig. E-mails die naar uw e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op uw hosting pakket.

Solution Online levert totaalpakketten voor uw website!

Veilig, snel en persoonlijke hulp!
Wanneer u gebruik maakt van onze professionele WordPress hosting omgeving kun u ons vragen stellen over uw website.

Ook zorgen wij ervoor dat uw website snel laadt en goed beveiligd is! Zo krijgt iedereen bij ons standaard een SSL certificaat en installeren wij een paar plug-ins die uw WordPress site veiliger maakt.

Als U besluit uw WordPress website bij ons onder te brengen, zullen wij deze op een aantal punten gaan scannen: Snelheid, wordt de site snel geladen en welke onderdelen kunnen wij verbeteren?

Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van caching, veiligheid, is WordPress up-to-date en zijn de gebruikte plug-ins wel veilig genoeg?
Is het mogelijk de inlogpagina onbeperkt te kunnen proberen? Bij het overzetten naar onze server maken wij uw website zo veilig mogelijk.

Vindbaarheid, wat is de huidige status van de vindbaarheid en hoe kunt U dit verbeteren? Wij geven graag advies!

Dus op zoek naar een professionele WordPress hosting partner die met u mee denkt? Neem dan snel eens contact met ons op!

 

Social media inzetten voor online marketing:

Online marketing.

Social media kanalen.

De website of webshop is opgeleverd en staat online. Nu wil je gevonden worden en conversie halen uit je nieuwe investering. Dit kunnen we als geen ander voor u verzorgen met onze online marketing pakketten.

Naast het onderhouden en beheren van uw social media kanalen heeft u wellicht de wens om ook te kunnen adverteren online. Internet marketing is een uitstekende manier om door middel van gerichte social media campagnes of Google Ads meer mensen te bereiken en veel effectiever dan adverteren in dag- of weekbladen. Immers men kan dag en nacht zoeken op internet naar de gewenste artikelen, diensten en/of bedrijven. In combinatie met Google Ads bereikt u mensen via social media met de juiste advertenties. Het is u vast weleens opgevallen dat je hebt gezocht op Google naar een artikel of dienst en dat je dan overal advertenties tegen komt van dezelfde aanbieder. Dit is ook mogelijk voor UW bedrijf!

Bekijk hier onze aanbieding social media.

Als online marketing bedrijf weten we de weg voor u te vinden voor online adverteren. Resultaten gegarandeerd!

 

Email marketing, het verzenden van nieuwsbrieven

volgens een bepaald marketingstrategie.

Meer resultaat met e-mail marketing!

Het verzamelen van e-mail adressen van uw bestaande klanten kunnen uw bedrijf een boost geven op momenten dat het wat rustiger is. Ons advies is om eens in de maand of eens in de 2 maanden een nieuwsbrief naar uw vaste en potentiële klanten te verzenden. Met de zogenaamde A/B testing kunt u dit optimaliseren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Nieuwsbrieven verzenden oftewel e-mailmarketing zet je in om klanten te attenderen op uw aanbiedingen, actie’s, workshops, boekingen, en ander relevant nieuws.

De conversie van e-mailmarketing hebben de hoogste score, immers dit zijn mensen die vrijwillig hun mail adres hebben achter gelaten om op de hoogt te blijven van uw aanbiedingen of nieuws.

Nieuwe mail adressen zijn ook online eenvoudig te verkrijgen, potentiële klanten registreren zich graag als u een aantrekkelijke aanbieding heeft. Wij doen dit via lead generatie advertenties in onze social media  pakketten.

Geen tijd of zin of kennis van het opmaken en verzenden van kwalitatief goede nieuwsbrieven? Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen. Ga direct naar onze dienst voor het versturen van nieuwsbrieven.

 

Onze vlogster in actie!

VLOGGEN

Sinds korte tijd vloggen we voor onze klanten. Een vlog is een gefilmd verhaal over uw producten, aanbieding(en) of gewoon over uw bedrijf.

Wij gebruiken deze vlogs in de social media pakketten. De vlog plaatsen wij op onze YouTube kanaal, op uw social media kanalen, en eventueel op uw website.

Een vlog is een leuke manier om een vacature, product, aanbieding, actie, merk of uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Vlogs komen steeds meer in trek bij het grote publiek. Bereik meer met een goed opgezette vlog die we vervolgens op onze YouTube kanaal plaatsen en promoten via social media. YouTube is een onderdeel van Google. Een goed promotiefilmpje in vlogvorm kan mee geadverteerd worden zowel via Google Adwords, YouTube als display advertising.

Lees hier alles over Google advertising.

ANIMATIE FILMPJE LATEN MAKEN?

Animatie filmpjes op Social media

Wat is een animatie film? Dat is een getekende video die u kunt overbrengen aan uw klanten. Bijvoorbeeld een animatie film plaatsen op Facebook of Instagram. Ook een uitgebreid verhaal wordt een duidelijke boodschap met een animatie film.

Met een animatie film kunt u heel mooi aantonen wat u precies doet, of een dienst uitleggen, of het gebruik van een product mooi in beeld brengen.

Heeft u een dienst, product of iets wat u wilt uitleggen aan klanten? Een animatie film, oftewel een getekende video maakt het direct duidelijk! Mooi te combineren met social media onderhoud. Bekijk de mogelijkheden.

Aan de hand van uw wensen maken we een “storyboard“ waarin we laten zien wat we gaan doen.
Na goedkeuring van het storyboard gaan we beginnen met het tekenen van de animaties. De animaties verwerken we vervolgens in een film.

Wij laten u zien wat we gemaakt hebben, en dan kunt u nog het een en ander wijzigen.

We gaan door totdat u tevreden bent. Vervolgens kunnen we het filmpje plaatsen op de diverse online kanalen waar u over beschikt.
Of we voegen nog wat kanalen toe, bijvoorbeeld YouTube voor het laten zien van uw animatie.

Bekijk onze portfolio.

GOOGLE STREETVIEW OOK VOOR UW BEDRIJF?

Google streetview op Google maps

Online binnenkijken bij uw bedrijf! Streetview is een waardevolle toevoeging voor de vindbaarheid voor uw bedrijf op Google Maps.

STREETVIEW VAN GOOGLE VOOR BEDRIJVEN

De alom bekende Google streetview technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is nu beschikbaar voor binnen bij je bedrijf onder de naam Google Maps Business View van Google.

Met de unieke 360 Business View foto’s van Google zet je je bedrijf letterlijk op de kaart, zorg je dat je opvalt binnen de zoekresultaten van Google Search en Google Maps en geef je bezoekers de mogelijkheid om met de 360 Google rondleiding een kijkje binnen te nemen.

Kortom een unieke marketing tool om je bedrijf in de spotlight bij Google te zetten.

Waarom een Google streetview van je bedrijf laten maken?

Naast dat het je SEO zal stimuleren bied je klanten en potentiële klanten een uniek kijkje bij je binnen.

Het is alsof ze bij je in de zaak staan en vanachter hun computer alvast een virtueel kijkje binnen bij je kunnen nemen. Je kan met deze virtuele tour op een mooie manier laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt en het online ‘verleidingsproces’ stimuleren en meer bezoekers naar je zaak trekken.

Solution Online heeft de Google licentie om deze beelden aan haar klanten aan te bieden en te plaatsen binnen de Google omgeving en is officieel een Google Vertrouwde Fotograaf (Google Trusted Photographer). Wil je ook de Streetview beelden gaan inzetten voor je bedrijf en meer bezoekers gaan. trekken via Google.

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

GOOGLE ADWORDS, ADVERTEREN OP GOOGLE?

Vrijwel iedereen zoekt op Google als je iets nodig bent.

Je eigen gedrag daarin is niet anders, ben je op zoek naar een andere woning, groothandel, garage, etc. je zoekt het op Google.

Google adwords is adverteren op Google.

De meest effectieve methode voor een snel en goed resultaat. In combinatie met Google mijn bedrijf posts, en een gedegen SEO (ga naar SEO op pagina webdesign) uitgevoerd op de website zal adverteren op Google het beste resultaat bieden. Naast Google zoeken, wordt je advertentie ook vertoont op andere websites en in combinatie met Social media advertising op alle voor uw advertentie belangrijke kanalen.

GOOGLE ADWORDS IS ONMISBAAR!

Google is onmisbaar bij uw online aanwezigheid! Of het nu gaat om Google mijn bedrijf, Google Adwords, Google Display of Google Maps of goed gevonden worden zonder hoge kosten op Google. Solution Online heeft voor elk budget de juiste oplossing! Adverteren op Google kan al vanaf 149,- per maand!

Vergroot het succes van uw bedrijf met Google Ads!
Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf.

 

Google mijn bedrijf wordt steeds belangrijker!

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Wat zijn Google posts en hoe kunt u ze inzetten voor uw bedrijf?
Ondanks dat het al sinds juni 2017 mogelijk is voor bedrijven om gebruik te maken van Google Posts, zijn er maar weinig ondernemers die het daadwerkelijk doen. Sterker nog, vrijwel niemand heeft er zelfs maar iets over gehoord of gelezen.

Wat zijn Google Posts?

Google posts zijn eigenlijk (mini) blogs die een Google Mijn Bedrijf beheerder kan schrijven en kan koppelen aan zijn bedrijfspagina. Je kunt het eigenlijk het beste vergelijken met een nieuwsbericht op je website. Je kan hier content publiceren over actuele nieuwsitems of aanverwante artikelen over jouw dienstverlening, producten of mijlpalen.

 Wanneer zijn Google Posts interessant voor uw bedrijf?

De vraag is dan ook in hoeverre Google Posts bruikbaar zijn voor uw bedrijf.

Google Posts zijn vooral interessant wanneer uw situatie voldoet aan de volgende twee voorwaarden:

1. U bent vooral lokaal actief voor consumenten
Google Posts zijn vooral geschikt voor ondernemers die lokaal opereren en met name consumenten bedienen.

2. Je kunt je doelgroep direct triggeren
Google toont posts alleen aan mensen die op uw bedrijfsnaam zoeken. Zodoende bereikt u er een doelgroep mee die al enigszins bekend is met uw bedrijf.

Onderscheiden met Google Posts

Op dit moment zijn er slechts een paar bedrijven die zich bezig houden met Google mijn bedrijf. Omdat er wekelijks gepost dient te worden om resultaat te boeken, haken veel ondernemers af. Kans is groot dat er binnen jouw vakgebied vrijwel geen andere bedrijven gebruik van maken. Dus een extra reden om je te onderscheiden van de concurrentie.

Daarnaast waardeert Google het als je hun producten zo volledig mogelijk benut.

Solution Online heeft pakketten waarin het onderhouden van Google mijn bedrijf is opgenomen. U kunt er ook voor kiezen uitsluitend Google mijn bedrijf te laten onderhouden en beheren.

Naast het aanpassen van openingstijden met feestdagen en/of vakantie(s), posten we relevante berichten met zoekwoorden waar uw bedrijf op word gevonden. We zorgen ervoor dat Google mijn bedrijf volledig geoptimaliseerd is en blijft.

 

In onze nieuws overzicht vertellen we meer over waar we mee bezig zijn.

In onze nieuwsoverzicht publiceren we artikelen over ons vakgebied en waar we mee bezig zijn, zoals nieuwe projecten, waaronder Blik op Groningen, animatie filmpjes, virtuele tours, SEO en de toepassing daarvan, social media en wat je ermee kunt, etc.

Vacatures bij Solution Online Scheemda

Met regelmaat hebben we nieuwe vacatures voor mensen die zich willen ontwikkelen in de online marketing. Naast deze vacatures hebben we elk jaar plaats voor een aantal stagiaires die een opleiding volgen in media vormgeving, e-commerce en/of marketing en communicatie. We bedienen bijna 200 klanten en werken veel met mooie vormgeving, SEO teksten, animatie filmpjes en vlogs.

Vele social media kanalen voorzien wij van professionele foto’s, animatiefilmpjes of vlogs. Lijkt het je leuk om echt mee te werken in een dynamische omgeving en begeleid te worden in datgene wat je echt graag wilt leren? Neem dan contact met ons op. 

Nieuwe websites en online marketing.

Momenteel werken we aan de nieuwe website van Tattoo Bart te Nieuwe Pekela. Mooie opdracht waarmee onze vormgevers zich kunnen uitleven in samenwerking met Bart van Serious Artwork, Tattoo Bart.

Solution Online werkt voortdurend aan mooie nieuwe websites. Op dit moment zijn we bezig met de website van Tattoo Bart te Nieuwe Pekela. Een mooie en moderne tattoo shop met 2 kunstenaars die hun vak verstaan, Bart en Samantha. 

Bart had een uitgesproken visie op hoe de website eruit moest komen te zien. Wij denken mee en hebben een aantal voorstellen gedaan waar hij erg enthousiast van werd. Vandaag leggen we de laatste hand aan de nieuwe website en leggen we de nieuwe website voor aan Bart. Bij goedkeuring van Bart gaan we de nieuw gebouwde website maandag online plaatsen. Tattoo Bart is trots op de nieuwe site en wil dit graag delen met zijn klanten.

Om het ook even goed onder de aandacht te brengen op social media verloot Tattoo Bart Nieuwe Pekela voor 2 volgers een nieuwe tattoo. Hierover heeft onze vlogster een leuke vlog gemaakt die we volgende week online zullen plaatsen. Nieuwe websites krijgen via al onze kanalen de nodige aandacht. Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe site ook direct goed bekeken word door bestaande en potentiële klanten!

Nieuwe websites in de maak bij Solution Online!

Solution Online, webdesign en online marketing bureau, werkt voortdurend aan mooie nieuwe websites. Op dit moment zijn we bezig met de websites van Agriquota te Emmen, salon Beyond Beauty te Oude Pekela, salon Natural Looks, Potentiaal vereffeningskabel te Nieuwe Pekela, BUO te Stadskanaal, Stomerij Solo te Winschoten, Erka Mode te Stadskanaal, Slagerij Hofman te Groningen, en meer.

Het volledige bericht vind je hier

Daarnaast hebben we onze programma’s uitgebreid voor het maken van animatiefilmpjes. De toekomst in Social Media berichtgeving. Alles over animatie filmpjes vind je hier

 

Call Now Button