Webdesign Winschoten

Wij bieden professionele webdesign voor een eerlijke prijs. Ook voor een goede website kunt u bij ons terecht. Solution Online gevestigd in Winschoten bouwt responsive websites geschikt voor alle mobiele apparaten. Wij werken met het “wereldberoemde” WordPress platform. Het content management syteem ook wel CMS genoemd is voor iedereen erg toegankelijk en tot op heden het meest gebruikte content management systeem ter wereld! U heeft geen programmeerkennis nodig en kunt eenvoudig uw website na aflevering zelf beheren. Ook kunnen wij uw website meertalig maken in  alle wereldtalen!

Over WordPress

WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg, maar het wordt door een flinke groep ontwikkelaars ondersteund en voortdurend verbeterd. WordPress heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een blogplatform tot een volwaardig content-managementsysteem (CMS), een systeem voor het eenvoudig toevoegen en bewerken van website-inhoud en is momenteel het meest gebruikte contentmanagementsysteem in de wereld!

Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is voor iedereen toegankelijk en erg gebruiksvriendelijk. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar.

Waarom wij werken met WordPress

Eenvoudig zelf beheren
Met WordPress kunnen onze klanten gemakkelijk zelf hun website beheren indien zij dit wensen. Eenvoudig webpagina’s aanmaken, teksten toevoegen of verwijderen, afbeelding en video’s toevoegen. U zult dan ook flink wat onderhoudskosten kunnen besparen indien u overstapt van een html website naar WordPress.

Google houdt van WordPress!

De code van WordPress zit zeer goed in elkaar, zodat Google deze goed kan lezen. Hoe beter de code in elkaar zit, hoe beter dit ook voor uw positie in Google is. WordPress geeft na de juiste zoekmachine optimalisatie prima zoekresultaten in Google. Technisch voldoet WordPress dan ook aan alle eisen die Google stelt op dit gebied.

Integratie Social media

Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media kunnen makkelijk naar wens worden toegevoegd. U deelt makkelijk de informatie van uw website en verwijst deze naar uw Sociale Media profielen.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul ondertaande formulier in

0 + 7 = ?