Website laten maken?

Nu gratis 1 jaar hosting voor uw website/webshop en onderhoud van uw Google

mijn bedrijf account als u kiest voor onze 12 termijnen regeling!

Website laten maken in Hoogezand?

Betaal in 12 gemakkelijke termijnen voor je nieuwe moderne en goed te vinden website. Geen verborgen kosten!

Professionele vormgeving

U wilt een mooi vormgegeven website die goed wordt gevonden en is voorzien van alle functionaliteiten? Wij bouwen fraai vormgegeven websites voorzien van functionaliteiten die werken voor uw bezoekers! Iets veranderen aan uw website? Geen probleem. Wij wijzigen uw teksten en/of foto’s dezelfde dag. Zelf niet op zoek hoeven hoe je iets kunt veranderen.
U

Goed gevonden website

Eindelijk een website die wel goed gevonden wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle websites worden technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat ze direct goed geindexeerd worden. Bovendien optimaliseren we ook direct uw vermelding op Google mijn bedrijf dat ervoor zorgt dat je een professionele weergave krijgt op Google.

12 termijnen regeling

De 12 termijnenregeling houdt in dat u niet direct een fors bedrag hoeft te investeren, maar u betaalt (indien gewenst) 12 maanden voor uw nieuwe website. Tijdens deze 12 maanden verzorgen wij uw Google mijn bedrijf posts en is de hosting en update van uw website bij de prijs inbegrepen. Uw nieuwe website staat wel binnen 1 maand online. Andere vormen van een betalingsregeling kan uiteraard ook!

U wilt een professionele website laten maken.

U wilt een professionele website laten maken die goed gevonden wordt met fraaie vormgeving. Solution Online bouwt professionele website en/of webshops voor een goede prijs – kwaliteit verhouding. Onze service houdt niet op na het opleveren van de nieuwe website of webshop. Wij kunnen u desgewenst ondersteunen met uw online marketing. Met ons team gaat u in zee met een partij die met u mee denkt en u op de hoogte houdt van online ontwikkelingen waar u als bedrijf voordeel bij zou kunnen hebben. Een goede promotie van uw bedrijf begint bij een goed geschreven en vormgegeven website!

Waar op letten bij het laten maken van een website.

Wij gaan met u in gesprek over het doel van de website. Wilt u dat uw (potentiële) klanten telefonisch contact opnemen, wilt u meer offerte aanvragen ontvangen, meer bezoekers in de zaak, contactgegevens achterlaten, etc. Wij (her)schrijven uw content voor de website en zorgen voor de juiste vormgeving en inrichting van uw website om uw doel te bereiken!

Solution Online levert maatwerk! Zelf hoeft u niets te doen, indien nodig komen we bij u op locatie voor een professionele fotoshoot, richten we uw apparaten in voor het ontvangen van email en ondersteunen we in online marketing.

Ons werk

Benieuwd wat voor werk wij leveren? Neem eens een kijkje in onze portfolio!

Een ervaren Google gecertificeerde tekstschrijver schrijft de juiste teksten. Met onze 12 termijnen regeling betaalt u een klein bedrag per maand in 12 gemakkelijke termijnen zodat u niet in eenmaal een flink bedrag hoeft te investeren. In deze 12 maanden blijven we u ondersteunen met de vindbaarheid van uw website. Dit doen we door uw Google mijn bedrijf te onderhouden en te blijven werken aan de SEO van uw website.

Neem contact met ons op!

De koffie staat altijd voor u klaar!

Call Now Button