OVER ONS

Solution Online Scheemda is een online marketingbureau in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen vlogs, animatiefilmpjes, social media onderhoud en advertising of een nieuwe website, wij denken met u mee!

Verder kunnen we u bijstaan met het optimaliseren en onderhouden van uw Google mijn bedrijf vermelding. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en publiceren van online advertentie’s op zoekmachines en social media kanalen.

Lees meer over wat we aanbieden als marketingbureau en klik hier.

Wij denken met jou mee!

In 2014 zijn we begonnen met het bedrijf. In eerste instantie opgestart met het onderhouden van Facebookpagina’s. Wij bedachten de content en bijpassende beelden en onderhielden de facebookpagina’s voor bedrijven uit verschillend branches.

Door het contact met ondernemers uit verschillende branches, kwamen we er al snel achter dat de behoefte voor ondersteuning met online marketing erg groot was.  Zo hebben we ons bedrijf uitgebouwd en gespecialiseerd in online advertising en onderhoud. We bouwen (veel) websites en webshops en combineren dit met het onderhoud of advertising op Google en social media kanalen.

Nu, in 2020, ondersteunen we meer dan 180 ondernemers met hun online marketing campagnes, het bouwen en aanpassen van hun websites en denken we mee in het hele proces.

We spreken de taal van de ondernemer, en door ervaring weten we als geen ander waar de behoefte ligt.

maak kennis met het team!

Eerko Orsel

Eerko Orsel

Eigenaar

Rianne Zuur

Rianne Zuur

Webdesigner

Esmeé Kiewiet

Esmeé Kiewiet

Marketing medewerkster

ons werk

Benieuwd wat voor werk wij leveren? Neem eens een kijkje in onze portfolio!

Neem contact met ons op!

De koffie staat altijd voor u klaar!

Call Now Button