– Over ons –

Wij denken met jou mee!

Solution Online Scheemda is een online marketingbureau in de breedste zin van het woord

In 2014 zijn we begonnen met het bedrijf. In eerste instantie opgestart met het onderhouden van Facebookpagina’s. Wij bedachten de content en bijpassende beelden en onderhielden de facebookpagina’s voor bedrijven uit verschillend branches.

Door het contact met ondernemers uit verschillende branches, kwamen we er al snel achter dat de behoefte voor ondersteuning met online marketing erg groot was. Zo hebben we ons bedrijf uitgebouwd en gespecialiseerd in online advertising en onderhoud. We bouwen (veel) websites en webshops en combineren dit met het onderhoud of advertising op Google en social media kanalen.

Verder kunnen we u bijstaan met het optimaliseren en onderhouden van uw Google mijn bedrijf vermelding. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en publiceren van online advertentie’s op zoekmachines en social media kanalen.

Nu, in 2020, ondersteunen we meer dan 180 ondernemers met hun online marketing campagnes, het bouwen en aanpassen van hun websites en denken we mee in het hele proces.
We spreken de taal van de ondernemer, en door ervaring weten we als geen ander waar de behoefte ligt.

Maak kennis met het team

Eerko Orsel

Eigenaar

Rianne Zuur

Webdesigner