Solution Online Webdesign
Wij denken met je mee! Dit is niet zomaar een kreet, we gaan met je om tafel, zoeken uit waarom klanten voor jouw bedrijf kiezen, en hoe we dit kunnen bevorderen door een goede website te leveren.
Een goed gevonden website met een mooi design en eenvoudige bediening voor de bezoekers van je website is een van de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor Solution Online hebben gekozen!

Je website wordt ontworpen en gebouwd door ervaren webdesigners. Teksten en afbeeldingen regelen wij voor je! Bij onze combi pakketten is een professionele fotoshoot op locatie inbegrepen in de prijs. Een ervaren Google gecertificeerde tekstschrijver schrijft de juiste teksten.

Voor elk budget bouwen wij websites! Voor een laag bedrag ga je voor onze lease pakketten, voor meer online zichtbaarheid kies je voor onze combipakketten.

Dit is hoe wij te werk gaan.

Social-Media-Marketing-Icon

Stap 1.

Onze ervaren accountmanager bepaalt met u de strategie.

Na een eerste gesprek gaan we aan de slag. We zoeken een passend thema voor jouw bedrijf. Daarna komen we bij je op locatie voor het maken van professionele foto's en gaan we de website voorzien van de juiste teksten voor het bedrijf. Waar zoeken jouw (potentiële) klanten op? Wat willen ze? En hoe voorzie jij deze (potentiële) klanten in hun behoeften?

Content-Creation-Icon

Stap 2.

De website wordt gemaakt!

De website wordt gebouwd in de door jou (met onze accountmanager) besproken gewenste (huis) stijl. Alle websites die wij maken worden aangemeld bij en geïndexeerd door Google en voorzien van Google analytics, zodat jij of wij kunnen zien hoe, door wie en wanneer de site wordt bezocht door (potentiële) klanten.
Jouw nieuwe website brengen wij onder op onze eigen server, waardoor je gegarandeerd bent van een goede hosting voorziening voor jouw website. Wij hanteren vaste prijzen voor onze hosting.

Full-Transparency-Icon

Stap 3.

De website wordt samen met u doorgenomen.

De website is klaar. Wij nemen contact met je op om de website te bekijken en door te nemen. Op dit moment kan alles nog aangepast of veranderd worden. Wijzigingen kunnen we direct uitvoeren of op een later tijdstip. Wij gaan door met styling, aanpassen van teksten, etc. totdat jij tevreden bent. De website gaat pas online nadat jij helemaal tevreden bent over het geleverde werk.

Ons werk

Dit zijn slechts een aantal websites die we gemaakt hebben. Vanwege het grote aantal websites dat we gemaakt hebben, laten we een aantal zien.

Call Now Button