Webdesign

Lees meer over het belang van een goed gevonden website en waarom je die bij ons zou moeten laten maken.

Wij denken met U mee!

Dit is niet zomaar een kreet, we gaan met U om tafel, zoeken uit waarom klanten voor uw bedrijf kiezen, en hoe we dit kunnen bevorderen door een goede website te leveren.

Een goed gevonden website met een mooi design en eenvoudige bediening voor de bezoekers van uw website is een van de belangrijkste redenen waarom onze klanten voor Solution Online hebben gekozen!

Uw website wordt ontworpen en gebouwd door ervaren webdesigners. Teksten
en afbeeldingen regelen wij voor U!

Bij onze combi pakketten is een
professionele fotoshoot op locatie inbegrepen in de prijs.

 Vele bedrijven gingen u al voor. Neem vandaag nog contact met ons op.

Een ervaren Google gecertificeerde tekstschrijver schrijft de juiste teksten. Met onze 12 termijnen regeling betaalt u een klein bedrag per maand in 12 gemakkelijke termijnen zodat u niet in eenmaal een flink bedrag hoeft te investeren. In deze 12 maanden blijven we u ondersteunen met de vindbaarheid van uw website. Dit doen we door uw Google mijn bedrijf te onderhouden en te blijven werken aan de SEO van uw website.

Dit is hoe wij te werk gaan.

Stap 1.
Onze ervaren accountmanager bepaalt met u de strategie. Na een eerste gesprek gaan we aan de slag. We zoeken een passend thema voor uw bedrijf. Daarna komen we bij U op locatie voor het maken van professionele foto’s en gaan we de website voorzien van de juiste teksten voor het bedrijf. Waar zoeken uw (potentiële) klanten op? Wat willen ze? En hoe voorziet U deze (potentiële) klanten in hun behoeften?

Stap 2.
De website wordt gemaakt! De website wordt gebouwd in de door U (met onze accountmanager) besproken gewenste (huis) stijl. Alle websites die wij maken worden aangemeld bij en geïndexeerd door Google en voorzien van Google analytics, zodat U of wij kunnen zien hoe, door wie en wanneer de site wordt bezocht door (potentiële) klanten.

Uw nieuwe website brengen wij onder op onze eigen server, waardoor U gegarandeerd bent van een goede hosting voorziening voor uw website. Wij hanteren vaste prijzen voor onze hosting.

Stap 3.
De website wordt samen met u doorgenomen. De website is klaar. Wij nemen contact met U op om de website te bekijken en door te nemen. Op dit moment kan alles nog aangepast of veranderd worden.

Wijzigingen kunnen we direct uitvoeren of op een later tijdstip. Wij gaan door met styling, aanpassen van teksten, etc. totdat U tevreden bent. De website gaat pas online nadat U helemaal tevreden bent over het geleverde werk.

Ons werk

Benieuwd wat voor werk wij leveren? Neem eens een kijkje in onze portfolio!

Wat is SEO?

Onze stappenplan voor een gedegen SEO:

 

Stap 1. Doelgroep
Voordat we beginnen is het van belang te weten voor welke doelgroep we schrijven. Wij bekijken wat het doel van de pagina is. Voor welke bezoekers schrijven we de tekst? SEO schrijven begint met het bepalen van je potentiële doelgroep(en). Uiteindelijk zijn zij degene die de website gaan lezen en na afloop iets moeten doen. We doen onderzoek naar wat potentiële klanten willen en zoeken.

Stap 2. Zoekwoorden
Na stap 1 weten we welke (potentiële) klanten we zoeken en is het tijd om het zoekgedrag van uw potentiële bezoekers te onderzoeken. Wat zijn nou woorden die zij vaak gebruiken om te zoeken? Op welke zoekwoorden moeten we ons richten? Onze experts doen dit met een zoekwoordenonderzoek. Aan de hand van deze analyse brengen wij interessante zoekwoorden voor uw bedrijf in kaart.

Stap 3. Starten met schrijven.
Met de doelgroep, hun zoekgedrag en de juiste zoekwoorden beginnen we met het (her)schrijven van de teksten op de website. We beginnen met de boodschap van uw bedrijf. En natuurlijk de acties die bezoekers op uw website moeten uitvoeren. Het doel is immers om bezoekers klanten te laten worden.

Stap 4:  SEO schrijven.
De tekst voor de bezoekers is geschreven. Zoekmachines lezen teksten niet zoals mensen, maar zij hebben wel signalen nodig om de inhoud van uw pagina te begrijpen. Die signalen geef je door de zoekwoorden op bepaalde plaatsen in een tekst te verwerken. Bijvoorbeeld in de inleiding, tussenkoppen, alt-teksten (bij foto’s) en tenslotte de afsluitende alinea. Op die manier is uw content niet alleen voor mensen, maar ook voor zoekmachines geschikt.

 

Neem contact met ons op!

De koffie staat altijd voor u klaar!

Call Now Button