Google Adwords, adverteren op Google?

Vrijwel iedereen zoekt op Google als je iets nodig bent.

Je eigen gedrag daarin is niet anders, ben je op zoek naar een andere woning, groothandel, garage, etc. je zoekt het op Google.

Google adwords is adverteren op Google.

De meest effectieve methode voor een snel en goed resultaat. In combinatie met Google mijn bedrijf posts, en een gedegen SEO (ga naar SEO op pagina webdesign) uitgevoerd op de website zal adverteren op Google het beste resultaat bieden. Naast Google zoeken, wordt je advertentie ook vertoont op andere websites en in combinatie met Social media advertising op alle voor uw advertentie belangrijke kanalen.

Google Adwords is onmisbaar!

Google is onmisbaar bij uw online aanwezigheid! Of het nu gaat om Google mijn bedrijf, Google Adwords, Google Display of  Google Maps of goed gevonden worden zonder hoge kosten op Google. Solution Online heeft voor elk budget de juiste oplossing! Adverteren op Google kan al vanaf 149,- per maand!

 

Vergroot het succes van uw bedrijf met Google Ads!
Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Zoeken en Maps op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf.

Google mijn bedrijf

Wat zijn Google posts en hoe kunt u ze inzetten voor uw bedrijf?

Ondanks dat het al sinds juni 2017 mogelijk is voor bedrijven om gebruik te maken van Google Posts, zijn er maar weinig ondernemers die het daadwerkelijk doen. Sterker nog, vrijwel niemand heeft er zelfs maar iets over gehoord of gelezen.

Wat zijn Google Posts?
Google posts zijn eigenlijk (mini) blogs die een Google Mijn Bedrijf beheerder kan schrijven en kan koppelen aan zijn bedrijfspagina. Je kunt het eigenlijk het beste vergelijken met een nieuwsbericht op je website. Je kan hier content publiceren over actuele nieuwsitems of aanverwante artikelen over jouw dienstverlening, producten of mijlpalen.

 

Wanneer zijn Google Posts interessant voor uw bedrijf?
De vraag is dan ook in hoeverre Google Posts bruikbaar zijn voor uw bedrijf.

Google Posts zijn vooral interessant wanneer uw situatie voldoet aan de volgende twee voorwaarden:

1. U bent vooral lokaal actief voor consumenten
Google Posts zijn vooral geschikt voor ondernemers die lokaal opereren en met name consumenten bedienen.

2. Je kunt je doelgroep direct triggeren
Google toont posts alleen aan mensen die op uw bedrijfsnaam zoeken. Zodoende bereikt u er een doelgroep mee die al enigszins bekend is met uw bedrijf.

Onderscheiden met Google Posts
Op dit moment zijn er slechts een paar bedrijven die zich bezig houden met Google mijn bedrijf. Omdat er wekelijks gepost dient te worden om resultaat te boeken, haken veel ondernemers af. Kans is groot dat er binnen jouw vakgebied vrijwel geen andere bedrijven gebruik van maken. Dus een extra reden om je te onderscheiden van de concurrentie.

Daarnaast waardeert Google het als je hun producten zo volledig mogelijk benut.

Adverteren voor onze klanten is gratis op onze partnersite:

Neem contact met ons op!

De koffie staat altijd voor u klaar!

Call Now Button